.

.
.

.

.
.

JCB Mob mob

JCB Leader

PayDiamond Investment With Benny in Nigeria

Finally, you can be a billionaire and at your own terms too!

That's the Pay Diamond way of life!

No Ponzi, no 'go bring person', and 100% reliable.

Some one is waiting to practically take your hands and walk you through this billionaire earning investment registration.


This is about a Diamond investment company that pays you huge returns when you join the investment at your level.

Follow this link to join the first
WhatsApp group where you will be shown all you need to know: https://chat.whatsapp.com/3KyXE0fQqjDDpIWX5TAIAk

Also follow this second link to get your investment kit https://chat.whatsapp.com/3qLyGvB4Qvc8aYeIzaHgyN

Join both WhatsApp groups and be on your way to financial freedom earning in diamonds.

No be joke ooo!

You get paid 5% of your investment weekly, and it has nothing to do with whether you got someone else to join or not.

See www.paydiamond.com


 1. WHAT IS PAY DIAMOND?
Ans=   It is Diamond mining/Sales company.

2. WHAT DOES PAY DIAMOND DO?

Ans =   Giving services of purchasing, selling, storing and delivery of investment diamond

3. WHAT PRODUCT IS PRESENTED IN THE  PAY DIAMOND INTERNET WEBSITE?

Ans=    diamond of 999.9 purity in any values from 0.10 to 10 Karats of diamond

4. WHERE IS THE COMPANY REGISTERED?

Ans=  Hong Kong

5. WHEN WAS THE COMPANY REGISTERED?
Ans=  2015

6. WHAT DETERMINES THE SALE PRICE OF DIAMOND  IN PAY DIAMOND?

Ans=  World price of Diamond

7. WHAT KIND OF MARKETING IS USED BY PAY DIAMOND FOR TRADE MOVEMENTS?

Ans=   Partnership

8. WHERE ARE PROSPECTS PAID FROM PAY DIAMOND?

Ans=  Turnover from Diamond trades
 9 WHAT DOES PAY DIAMOND INTEND TO DO WITH THE BONUS PROGRAM?

Ans=  Growing of client base

10 WHO CAN BE AN ACTIVE ADVERTISING AND REGISTERED PARTNER IN PAY DIAMOND?

Ans=  People with passion Diamond

11 WHY ARE THE PROSPECTS ADVERTISING PAY DIAMOND?

Ans=  Wild spread of the company services and bonus/leadership program benefits.

12. WHICH PARTNERS ARE PAID?

Ans=  All partners are paid. Investors get 5%weekly alone, but Partners with 2 direct downlines get more bonuses.

13. WHAT BONUSES EXIST IN THE BUSINESS for those who are interested in invite some?

Ans=  💥For referrals only💥. When you invite someone to your team as soon as the account is active you receive

(1) FAST START BONUS:
- joy $5,
-light $10,
-plus $30,
- master $100,
- safe $500.

(2) BINARY BONUS: All accounts have a certain amount of PV's (point volume) matched at 50% on lesser leg. So u earn :
 - joy 50 ($25 binary),
- light 100 ($50 binary),
- plus 300 ($150 binary),
-master 1000 ($500 binary),
- safe 5000 ($2500 binary).
NOTE.:Matching is to infinity.
Spill over here is also to infinity. There is mega money here.

(3) UNILEVEL  BONUS: Paid once a month you get $0.50 for all ur team members who registered in the month until 10th level

14. HOW MUCH TO INVEST?

Ans=1. Joy Pack is $200 = N90,000
 2. Light Pack is $400 = N180,000
3. Plus Pack is $1,200 = N540,000
4. Master Pack is $3,600 = N1,620,000
5. Safe Pack is $18,000 = N8,100,000

15. WHAT IS MY BENEFIT FOR INVESTING IN PAY DIAMOND?

Ans: For every pack you buy the company pays you 5% of it for 50 weeks e.g if you buy Master Pack of  $3,600 the company will pay you $180 for 50 weeks that is $9,000

16. HOW DO I WITHDRAW MY MONEY AFTER 50 WEEKS OR BEFORE?

Ans: You can withdraw using Bitcoin ,U can pay ur money into ur local bank account, U can do wallet transfer and also u can get PayDiamond MasterCard which you can use to withdraw your earning anytime and any day .
Note that you can withdraw your money at anytime before 50 weeks

17. MUST I BRING

MUST I GET PEOPLE BEFORE I GET PAID?

Ans: NO

18 HOW DO I JOIN

Ans: Ask for your sponsor sign up link.

Paydiamond rocks👍 Here are the current promo prices in Dollars and Naira:

$200 - N90,000

$400 - N180,000

$1,200 - N540,000

$3,600 - N1, 620, 000

$18,000 - N8,100,000

In Paydiamond, prospecting, automatically is optional. So whether you recruit or not, you are abound to earn weekly after the first 30 days of investing👍


Enquiries, call 08038233545 and 08054551081




#Sponsored

Share this:

CONVERSATION

0 comments:

JCB Mobile

Type Your Email Here

Analytics

Blog Archive